keskiviikko 21. elokuuta 2013

Mahtava rappukäytävä ja kasa vanhoja tapetteja


Rakas remonttipäiväkirja. Nyt ymmärrän, miksi immeiset tapetoivat aina vain entisten tapettien päälle. Niitä kerroksia on paljon. Valoa häämöttää jo rappukäytävässä, ei tunnelin päässä.

Koiran päiviä








Kävimme metässä.

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kotona





Jotta hämärtyvät elokuun illat ja loskaiset lokakuun päivät eivät kävisi tylsiksi, ostimme oman kodin. Ajattelin, että 50-lukua tai alle. Saimme vuosikertaa 1914.
Kävin viikonloppuna töiden ohella tarkastelemassa tilannetta. Purin tulevan makkarin lattian, eli tammimosaiikkiparketin, lastulevyn, pari muovimattoa ja huopakerroksen. Siellä alla ne lankut odottelivat. 

maanantai 12. elokuuta 2013

Lomapäivät





Isukki rakensi meille uuden mustan laiturin. Nyt ei tarvitse liukastella rantakiviltä järveen.
Kasvimaalta saa nyt porkkanaa ja punajuurta.
Mummi toi viiriäisen munia.
Istutin pihaan aitoukonhattua, käenminttua ja vuorenkilpeä.

Pihakellarin kunnostus




Laitettiin mökin ulkokellari kuntoon. Sisälattia suoristettiin, pömpeli ilmastoitiin, katto rakennettiin kokonaan uudelleen ja etuosaan lisättiin hieman paneelia. Vielä yksi maalikerros puuttuu. Olisipa huomenna aurinkoista, niin pääsisin maalaamaan.
Ulkokellarin katolle rakensin turvekaton. Istutin sinne sammalta, hopeahärkkiä, maksaruohoa ja muita mehikasveja. Ja sitten vielä maalasin vieressä kulkevat portaat mustalla kuullotteella... ja sitten ja sitten...