keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Makkuullaan


Täällä nukutaan sikeästi paksujen kiviseinien sisällä.

Vaatekaappiongelman ratkaisimme asentamalla yhdelle seinustalle IKEAn Stolmen-sarjan hyllyjä ja rekkejä. Piilotimme ne verhovaijerin ja pellavaverhojen avulla.
Remontin yhtydessä sähköjohdot, pistokkeet ja kytkimet uusittiin. Valitsimme kytkimeksi bakelliittisen Berker 1930-mallin vääntökytkimen. Pinta-asennusrasia on vähän kookas, mutta parempi näin kuin entisillä kasarimalleilla.

Kaikki huonekalut ovat hankittu jo aikoja sitten. 16-vuotiaana ostin tuon kultapeilin huutokaupasta.
Lukulampun ostin aikoinaan Kontista ja se oli menossa mökille. Päätyikin tänne. Tyynynpäälliset ovat Marimekon ja joululahja äidiltä vuosia sitten. Tuoli on Hayn, lamppu Muuton ja lehtiteline Artekin.
Rapistuneet ikkunatkin ovat ihanat.

Muutama kuva juuri makuuhuoneen remontin alusta:

2 kommenttia:

  1. Voi että on niin paljon kauniimpi tuo puinen lattia! Hattua nostan että jaksoitte sen esille kaivaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Kyllä puulattia on vaan ihana. Vähän alkuun mietitytti tuo tammimosaiikkiparketti, joka täällä ostohetkellä oli. Omalla tavalla nättiä sekin, muttei se kyllä käynyt mielestäni näin vanhan asunnon tyyliin. Näin on parempi:- ).
    Tuon lautalattian esiin kaivaminen ei sinällään ollut työlästä. Kaikkien kerroksien alta kuitenkin löytyi aikaisemmin purettujen uunien reiät jokaisen huoneen lattiasta, jotka me sitten korjattiin uusilla laudoilla. Huh, nyt sekin on onneksi jo tehty!

    VastaaPoista