tiistai 29. heinäkuuta 2014

Meidän uusi mökkisauna







Häätemmellyksen keskellä saimme myös mökin saunan ja pukuhuoneen remontoitua. Saunan seiniin tilasimme Kyyjärven sahalta sisarpaneelia. Meidän kätevä sukulaismies teki lauteet ja paneloinnit. Lauteet ja kaikki seinä- ja kattopinnat käsittelin Supi saunavahalla. Lattiaritilöihin sivelin Supi lattiaöljyä. Muurin rappasin ohuelti antiikkilaastilla. Pukuhuoneen puolelle ei tehty muuta kuin vaihdettiin seinälle kirpparilta löytämäni vanhat posliinikantaiset valaisimet sekä maalattiin ikkuna, ovi ja vanhat paneloinnit. Seinäkaappi on oiva pyyhe- ja saippuakaappi. Kaivoimme sen vanhasta mökistä. Vanhat naulakot löysin talomme ullakolta. 

Lopuksi






Takaisin kotona. Nyt rouvana. 

Häämatkalla 4




Viimeiseksi huristelimme Rauman kautta Turkuun veljen luokse. Söimme herkkuruokia ja istuskelimme iltaa sisäpihalla. Saatoin rapsuttaa Turo-herraa.

lauantai 26. heinäkuuta 2014

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Häämatkalla 2







Eilen vietimme yön Kaskisissa Butik Wasa Bankin takapihalla B&B Bankissa. Aamupala tarjoiltiin omenapuun alla. Kerrassaan upeaa ja kaunista ja ihania ihmisiä! Suosittelemme lämpimästi. 

Jos sinä olet omenapuu,
tahdon minä olla omena.

T. Tabermann


tiistai 22. heinäkuuta 2014

Häämatkalla






Olemme häämatkalla. Viime yön vietimme Sälgrundin majakkasaarella luotsiasemalla. Saimme olla asemalla kahden. Ihana saari ja majakka. Saunoimme vanhassa hirsisaunassa. Illalla makoilimme sängyllä ja tuijotimme majakan pyörivää valoa.