sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Pieni pala eteistä


Pikkuruinen eteinen sai juhla-asua ylleen. Seinille vetäisin Econ Dancing Crane tapettia. Tässä päätin joustaa hieman ja tapetti on non wovenia perinteisen paperitapetin sijasta. Veikkaan, ettei talo nyt pystyyn homehdu ratkaisuni johdosta;- ). Lattia on maalattu, katto paneloitu, väliovet kunnostettu ja listat asennettu. Viikonloppuna saimme lukkosepän vierailulle ja vaihdoimme taloon uudet ulko-ovien lukitukset. Sisäovien kahvoja pähkäilin pitkään. Laskiskelin talossa olevan lähes 20 ovea ja vanhoja kahvoja ei ole tallella. Perinnerakennuskaupoista tilaamalla olisimme saaneet upotettua pari tonnia pelkkiin kahvoihin. Käytettynä yritin kahvoja myös etsiä. Kovin hankalaksi sen koin, koska oli vaikea löytää montaa paria samanlaisia kahvoja (ja niihin vielä peitelevyt ja avaimen reiät). Pongasin nämä uudet messinkiset kahvat Clas Ohlsonilta parilla kympillä. Ihan söpöt ne ovat nämäkin.

4 kommenttia:

 1. Tosi tunnelmalliset kuvat. Minä olen bongannut saman kahvan ja käytimme sitä samasta syystä venevajan pariovissa. Todella kaunis kahva mielestäni ja meillä toiminut hyvin, eli täyttä laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia. Ajattelin ostaa näitä nyt talon kaikkiin oviin ja vaihtaa aina kunnostuksen myötä:- ).

   Poista
 2. Rakennusapteekin varaosapankista löytyi laatikkokaupalla vanhoja messinkikahvoja. Pareja löytyy varmasti, ellei sitten halua että kaikki 20 ovea ovat samanlaisilla kahvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Rakennusapteekille on täältä itäisestä Suomesta melkoisesti matkaa, joten pitää yrittää ensi kerran siellä visiteerata ja katsastaa kahvatilanne:- ).

   Poista