torstai 2. maaliskuuta 2017

Kirppislöydöt

Vanhan talon myötä olen näköjään hurahtanut tummiin lakattuihin puupintoihin.
Löysin paikalliselta kirpparilta nämä tuolit. Kustansivat 15 e kipale, joten oli pakko roudata ne käskynkässä ulos liikkeestä. Talokauppojen mukana tuli pari wieniläistuolia, jonka kaveriksi nämä sopivat. Ajattelin keräillä näitä sitten-joskus-valmistuvan-salin ison ruokapöydän ympärille.

8 kommenttia:

 1. Hyvä löytö! Näitä kirppistelyjuttuja on aina kiva lukea. :) Saa iloita toisen puolesta. Ja uskoa siihen että edelleen kannattaa kiertää kirppareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että aika usein sitä tulee itsekin kirppiksiä kierreltyä ja ei sieltä joka kerta mitään mukaan lähde:- ). Kunhan jaksaa käydä niin silloin tällöin löytöjä sattuu kohdalle.

   Poista
 2. Kääk! Sinäkö ne veit? Itsekin ihastuin noihin tuoleihin samalla kirppiksellä ja suunnittelin hankkivani ne itselle, mutta - taisivat löytää paremman kodin! Onnea sen johdosta, t. Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks:- D Voi ei.. nooh onneksi ei tästä maailmasta tuolit lopu kesken!

   Poista
 3. Kauniit ja erittäin hyväkuntoisilta näyttävät! Ajan kanssa varmasti löytyy ruokapöydän ympärille enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin itsekin, että ei näille tarvitse mitään tehdä, onneksi:- ). Oma rulsanssi ruveta lakkapintoja uusimaan taikka maalaamaan (Vaikka kyllä sekin välillä mukavaa puuhaa on).

   Poista
 4. Jes, kiva, kun löytyi sopiva koti kivoille tuoleille, mutta antaisin pienen vinkin, saman kylän kirppis toinen: Poron kirppis, jossa huonekaluliikkeen lamppujen seassa riippuu aito 1940 -luvun lamppu, kolme persoonallista lasikupua, ja todella kaunis ja siro, jos tarvitset, niin ainakin pari päivää sitten oli siellä vielä myynnissä, eikä edes pahan hintainen, jos sellaista tarvitset, t. Sanno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä tsiigailemassa:- ). Valaisimia jonkin verran kyllä päässyt kertymään, mutta eikai niitä liikaakaan voi olla (?). Muutama vanha valaisin tuli talokauppojen mukana ja odottelevat nurkissa päästäkseen sähköjohtojen uusintaan.

   Poista