lauantai 20. tammikuuta 2018

Voiko komero olla kaunis?

Tervetuloa meidän komeroon. Talon ostohetkellä tässä sijaitsi keskikerroksen toinen vessa. Viime kesän kylppärirempan yhteydessä teimme siihen komeron. Tilaan tulee keskikerroksen vesiputkien jakotukki ja viemärilinja, joten tänne laitettiin lattiaan vesieristys ja lattiakaivo. Tila ei siis itsessään ole missään vesiläträyskäytössä. Hätävarjelua vain, jos sattuu jakotukki tai viemäriputki posahtamaan. Kylppärirempasta jäi ylitse Pukkilan Natura-laattoja, joilla laatoitin lattian. Komerossamme on siis nätti shakkiruudukko:- ). 
Komeron kohtalo jäi syksyksi tauolle. Sinne kerääntyi kodinhoitotarvikkeita epämääräisiksi kasoiksi ja asialle piti päästä tekemään jotain. Komerot tuppaavat olemaan vähän sellaisia epämääräisiä tavaran sijoituskohteita. Halusinkin tehdä tästä kivan komeron, joka innostaa siivoamaan!
Viikko sitten ostimme hyllynkannattimia ja liimapuulevyjä. Biltemasta saa ainakin kohtuuhintaisia. Sirkkelöin levyt oikeisiin mittoihin ja käsittelin ne Osmon puuvahalla.
Eilen kiinnitin hyllyköt ja pääsin järjestelemään tavarat paikoilleen. Mitään uutta ei tullut hankittua tiskiharjoja ja rättejä lukuunottamatta. Korit löytyivät ennestään, olen niitä harvakseltaan kirppareilta roudannut.

Tällainen meidän pikku komeronkopperosta sitten tuli. Tarpeeksi söpö pitämään siivousintoa yllä! Voiko tuota nyt edelleenkään kauniiksi sanoa, mutta mielummin tätä katselee kuin lattialla lojuvia tavararöykkiöitä:- ).

6 kommenttia:

 1. Kyllähän tuolta kelpaa käydä siivoustarvikkeet hakemassa. Itsekin tykkään että tavaroilla on kaapissa oma paikka eikä siellä täällä.
  Järjestys se olla pitää, kaapissakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo komeroa järkätessä tajuaa myös sen, että ehkä sitä viidettäkymmenettä käsipyyhettä ei välttämättä tarvitse tänä vuonna hankkia:- D..

   Poista
 2. Ihana! Olen kyllä samaa mieltä, kyllä komeronkin täytyy olla korea!

  VastaaPoista
 3. Tästä saikin ispiraatiota oman komeron siivoukseen... kiitos :) Ja kiva, kun taas päivität, tämä blogi on ilo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hyviä siivoushetkiä:- )!!
   Päivitystahtini on vähän hidas.. mutta ei tämä unholaan ole jäänyt.

   Poista