keskiviikko 1. elokuuta 2018

Muutama sananen keittiön pikkueteisestä

Vilautan tätäkin namupalasta. Keittiöstä vie ovi toiseen pieneen eteiseen, joka johdattelee takapihalle. Laitoimme salirempan yhteydessä senkin kuntoon. Tuo ruskea vanha ovi löytyi talosta. Ajattelin ensin palauttaa sen ulko-oveksi, mutta päätyikin nyt sisäoveksi. Puuseppä tapitti sen kuntoon ja teki uudet karmit. Ajattelin myös ensin maalata sen, mutta tuollaisena rosoisena se onkin oikeastaan aika nätti. Vaatinee kyllä kunnon pesun ja kahvan kiinnityksen.
Lattiaan on tulossa vielä vaha ja saumaus.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää, ihanat kaakelit! Ovesta tuli mieleeni, että teetkös siis maalipesun jollakin erityisellä aineella? Onko kokemuksia, mikä on paras vanhoille puupinnoille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattia on kyllä ihana!! Maalipesuista ei mulla ole kokemusta. Uulalla näyttäisi olevan kyseistä tuotetta valikoimissa, joten sillä lähtisin varmaankin kokeilemaan:- ). Eikä ole maksettu mainos. Olen ollut muutoin tyytyväinen Uulan tuotteisiin. Ajatuksenahan niissä näyttäisi olevan vahva emäksisyys, jolla rasvapitoiset liat saa helpommin irti. Voi tietty vahingoittaa ja muuttaa vanhan pinnan ulkonäköäkin.
      En ole vielä päättänyt kuinka oven putsaan. Taidan kokeilla alkuun ihan miedompia menetelmiä, kuten pellavaöljysuopaa. Ostin purkin Gysingeltä kokeilumielessä yleispesuaineeksi. Tuoksuu muuten hyvällekin! Jos jää vielä likaisesti, niin sitten täytyy pohtia maalipesua.

      Poista