perjantai 6. joulukuuta 2019

Ensi vuoden remonttisuunnitelma osa 2: Yläkerran pikkuveski












Ajatuksia yläkerran pikkuveskin rempasta. Tilaa on noin pari neliötä. Meillä on kellarissa vanhoja alkuperäisiä peiliovia tallella, joten vaihdamme sellaisen tuohon veskin oveksi.

Pöntöksi tulee Burlingtonin Victorian. Se odottelee jo paketissaan valmiina. Lavuaariksi ja allaskaapiksi tulee aikaisemmin jo esittelemäni vanhukset (vanha komuutti mökiltä ja Arabian vanha allas Matsan vanhempien naapureilta).

Meillä on kaksi tuollaista Burlingtonin Chelsea-hanaa käytössä. Ja taidamme jatkaa samalla linjalla. Ajattelin hankkia tämän korokepalalla. Sellainen meillä on keskikerroksen hanassa ja hyvin toimii.

Havainnekuvien tilpehöörit ovat IKEA:sta (naulakko, lasihylly). Seinävalaisin on Anetan Luigi.

Peiliä ei vielä ole. Tuon havainnekuvan otin Etsysta. Sieltä löytyy ihania peilejä hakusanoilla "Art deco mirror". Kattovalaisin minulla onkin jo valmiina, sen olen ostanut 1,5 v sitten Jyväskylän reissulta. Seinälle ehkä vielä joku vanha pikkukaappi.

Lattia voisi olla Pukkilan Natura-sarjan 10x10cm sinistä ja valkoista shakkiruutuladonnalla. Seiniin ajattelin laittaa vähän yli puoleen väliin Pukkilan 15x15cm laattaa tiililadonnalla, sitten lista ja yläosaan tapetti. Noita Pukkilan laattoja on meillä iso kasa vielä kellarissa odottamassa. Hamsteroin niitä joskus poistolaarista. Käytimme osan aikaisemmin keskikerroksen kylppäriin.

Nuo kolme tapettia ovat Lim och handtryckin "Art deco", "Kastanie" ja "Theorins konditori". Tapetit ovat kyllä niin ihania, en osaa päättää sopivaa. Kattoon ajattelin helmipaneelia, ehkä tumman ruskeaksi vahattua/petsattua. Sillä lailla meillä on keskikerroksenkin kylppärissä ja tykkään!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti