sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Tilasin kaiteen puusepältä


Portaikossa ei enää ollut alkuperäistä kaidetta. Se on vaihdettu joskus 80-90-luvulla aika karmaisevaan rimpulaan. Alkuperäisen mallistakaan ei ole mitään tietoa jäljellä.
Ystävämme omistivat Tampereelta muutama vuosi sitten 20-luvun talosta asunnon. Rakennusvuosi taisi heittää meidän talosta vain vuodella. Viisi vuotta sitten olen näköjään kuvannut heidän rappukäytävänsä kaidetta. Teetin puusepällä samankaltaisen meidänkin rappuun. Tuli hieno:- ). Se odottaa nyt asennusta ja maalausta. Tilasin myös kaksi ikkunaa sisäväliseiniin. Toinen tulee portaikon yläpäähän koristeellisten pariovien päälle. Toinen tulee meidän makkarin oven yläpuolelle.

1 kommentti:

  1. Luulin ensimmäisen kuvan nähtyäni, että olet tehnyt suklaata! :D Ihana kaidekoriste! Minäkin olen tänä keväänä tajunnut, miten hyvin puusepältä voi tilata kunnolla tehtyä, hyvää materiaalia olevia kopioita vaikkapa vanhasta tiskikaapista. Eikä todellakaan ole mikään kallis, jos vertaa näihin uusiin MDF-levyhirveyksiin, joita joka kauppa on tarjolla.

    VastaaPoista