sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Väliaikakuvia yläkerrastaKuvia rempppa-realitystä. Kaikkialla on sotkuista. Mutta siellä se hiljalleen etenee. Remppamiehet ovat olleet parisen viikkoa töissä.
Sähkövedot on osittain tehty, katot paneloitu. Portaikon seinien puolipanelointi on alkanut valmistua. Seinustojen kyljet on avattu hirsirungon tarkastamiseksi ja vanhan villan poistamiseksi välipohjasta. Lattiat on siis avattu joskus 60-luvulla ja vanhat lankut silputtu samalla ja isketty takaisin paikoilleen lopuksi muovimatolla kuorruttaen. Alkuperäiset lattiat pystytään säästämään komeroista ja portaikosta. Mitään kauheaa ei hirsirungosta ole paljastunut. Paikoin lattianrajassa on vanhaa kuivaa vuosikymmeniä sitten tullutta melko pinnallista lahoa, jota on nyt lankkupaikalla korjattu. Epäilen että syypäänä on lattiankuurausvesi, koska laho rajoittuu niin tarkasti juuri lattian alapuoelle.

Kuvissa myös toisen isomman komeron lattia ja sen kuutiomaalaus. Olen tehnyt sitä hissukseen. Seuraavaksi teen komeron seiniin roiskemaalaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti