maanantai 5. marraskuuta 2012

Ryynirieska




1 l piimää
4 dl kokonaisia ohrasuurimoita
2 munaa
1 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
50 g voisulaa
1/2 dl öljyä
hippusellinen suolaa

1. Anna suurimoiden turvota piimässä yön yli.
2. Sekoita joukkoon muut ainekset.
3. Kaada seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa 30-40min.
4. Syö nii paljo että napa ruskaa!

2 kommenttia:

  1. Lisukkeeksi taidat suositella munavoita? Näyttää hyvältä, en ole kyllä näitä koskaan maistanut. Pitänee testata.

    VastaaPoista
  2. Taitaapi olla Savosta tämä ruoka peräisin ja suosittelen kokeilemaan:- )! Kyllä nuo lämpimänä voin kanssakin menevät, mutta jos jaksaa munavoita pyöräyttää, niin ei ole pahitteeksi.

    VastaaPoista