perjantai 19. syyskuuta 2014

Tervetuloa meille

Kuvamatka meille. Vuosi sitten ostimme tämän asunnon ja keväällä saimme remontin valmiiksi. Kaksi sähkörasian suojaa vielä puuttuvat, niita kauniita yksilöitä odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Luin blogianne ja sitten selailin Toria...
  Olisivatko nämä, http://www.tori.fi/uusimaa/Vintage_bakeliitti__posliini_pistorasia__katkaisin_15509329.htm?ca=18&w=3, teille sopivia?
  t. yx selailija...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Ihania ovat nuo sähkövehkeet.. Meiltä puuttuu pari jakorasian suojaa ja tuossa kasassa sellaisia ei näytä olevan. Ehkä vielä joskus tärppää:- )

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Googlailin kuvia valkoisesta Liljekonvalj-tapetista ja eksyin blogiisi :) Tapetti näyttää tosi kauniilta ♥. Teiltä löytyy myös toinen suosikkini eli woods and pears-tapetti. Mistä tilasit em. tapetit?

  VastaaPoista
 4. Tapetit on tilattu Seinäruusun nettikaupasta. Löytyy sieltä edelleen:- ). Kävin Tampereella kyseisessä liikkeessa ensin tihrustelemassa noita livenä. Kattava valikoima heillä ja hyviä kokemuksia kahdesta tilauksesta nyt takana. Jos tapetoitavia seiniä olisi lisää, ottaisin ehdottomasti seuraavaksi William Morrissia..ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista