torstai 15. syyskuuta 2016

Willow bough
Tapetoin tällä viikolla keittiön. Valitsimme seinille Morrisin Willow boughin. Minusta tapetti sai jollain maagisella tavalla ikkunat näyttämään todella kauniilta, vaikkakin ne ovat aivan pölyn peitossa ja likaiset.

Keittiö jää nyt odottelemaan kaapistojaan. Olemme tilanneet ne puusepältä ja ne valmistuvat vasta loppuvuodesta. Hahmottelin kaapistoa.. piirtämällä ne paintilla 8-). Helpompiakin keinoja vissiin olisi. Kaapistot tulevat keittiön ainoalle eheälle sivustalle, joka ei näissä kuvissa näykään.

Taidan palailla tämän keittiörojektin pariin loppuvuodesta, kunhan kaapistot tulevat ja tila alkaa hahmottua. Sitä ennen minulla onkin mukavasti aikaa metsästellä vanhaa patakaappi ja seinähyllyä.

14 kommenttia:

 1. Todella kauniisti istuu tuo tapetti tähän huoneeseen. Maltan tuskin odottaa kaapistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapistoja saa tosiaan odotella.. puusepät tuntuvat olevan vähän kiven alla, mutta onneksi innokas tekijä löytyi:- )

   Poista
 2. Samaa mieltä, ikkunat näyttävät nyt koristuvan. Todella kaunis tapetti. Morrisilla on kyllä paaaaljon ihania tapettia. Valinnanvaikeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnanvaikeus tosiaan.. onneksi on vielä paaalljjjoon seiniä, joita tapetoida:- D! Nämä ovat myös melko ajattomia tapetteja, niin ei tarvitse heti pelätä kyllästymistä.

   Poista
 3. Keittiökaspistosta tulee aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Keittiökaspistosta tulee aivan ihana!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. kiitos kiitos:- D! Sitä tässä itsekin takaa haen.. kauneutta..

   Poista
 6. No niin kyllä sai ikkunat oikein loistamaan omaa sulokkuuttaan. Teille tulee kyllä niin kaunis koti tästä.

  VastaaPoista
 7. Löysin tänne blogiisi Vihreän talon kautta, ja täytyy sanoa että sinulla on todella ihastuttava, kaunis ja persoonallinen tyyli. Hyvin inspiroivaa :)
  Ja itsekin olen Pohjois-Karjalasta kotoisin, niin jotenkin ilahduttavaa sekin, että sillä suunnalla remontoitte tuota kaunista taloa.

  T. Sanna

  VastaaPoista
 8. Niin ja sitä piti kysymäni, että onko blogillasi instagramia mitä voisi seurata?
  T. Sanna (eli sama kuin edellinen kommentoija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan:- ). Minulla ei ole instagramia.. olen vähän laiska näiden tietotekniikka-asioiden kanssa. Tätä blogiakin melko harvakseltaan päivittelen, mutta yritän silti jotain muistoja käydä jakamassa. Toivottavasti muutkin saavat inspiraatiota pelastaa vanhoja taloja ja nähdä kauneutta ympärillään:- )!

   Poista