sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hyvää punajuurista




Tein iltapalaksi punajuuripiirakkaa. Herkkua!

pohja: 
1 pkt pakaste ruis-perunataikina
täyte:
7 pientä punajuurta
1 kasvisliemikuutio
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 dl vettä
1 pkt Aura-sinihomejuustoa
2 munaa
2 dl ruokakermaa

1. Kuori ja raasta punajuuret.
2. Hauduta punajuuriraastetta kattilassa 15 min. Lisää sekaan vesi, kasvisliemikuutio, balsamiviinietikka ja sokeri.
3. Anna raasteen jäähtyä. Lisää sekaan sitten kerma, munat ja murennettu sinihomejuusto.
4. Painele taikina vuokaan ja kaada raasteseos taikinan päälle.
5. Paista 175 asteessa n. 40 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti