tiistai 14. elokuuta 2018

Kirppisostoksia


Kävin rompepäivillä viikonloppuna. Hauska tapahtuma bongailla kaikenlaista vanhaa ja autoja siinä sivussa. Jos elämään ei kuuluisi tätä talovanhusta ja kesämökkiä, voisin hyvin kuvitella rassailevani vanhaa autoa (??!!). Käytiin me Matsan kanssa kylläkin ihastelemassa jo yhtä Pappatunturia..

Mutta niin! Mukaani lähti vaaleanpunainen naulakko, retrot nukenrattaat, kaksi pirunpäänaulakkoa ja vanha lasten polkupyörä. Siitä ei kuvaa olekaan, taisi jäädä vielä anoppilaan säilytykseen. Viikonloppuna pyörähdimme ystäväni luona Jyväskylässä ja viikonlopun suurin tapahtuma oli jälleennäkemisen lisäksi kirppiskierrokset. Täydensin lasten syksyn vaatevarastot ja ostin tuon kattolampun (15e) ja Arabian kahvikuppiparin (5,90 e/kpl). Maisemasarja on minulle ikikeräilykohde. Ostan vain jos halvalla eteen sattuu. Kiire ei ole.

2 kommenttia:

  1. Voi että miten kauniita tavaroita löysitkään kirpparilta 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden naulakoiden myötä on herännyt aivan tajuton himo remontoida yläkertaa.. eli makuukamareita lapsille ja meille. Huh! Mutta pala kerrallaan.. ensi vuoden paukut menee julkisivuun, mutta jos sen jälkeen pääsisi himojensa kimppuun:- D.

      Poista