perjantai 30. syyskuuta 2022

Kotini syyskuussa


Lehdet tipahtelevat pihapuista. On koleaa ja kaunista. Katselemme elokuvia. Viimeksi Everything everywhere all at once. Se oli aika veitikka. Mietimme, milloin nostaa vene ylös talviteloille.
Keräsin vielä viimeisen kukkakimpun pihalta. Myskimalvaa, daalian, lehtosalviaa ja tähtiputkea. Tuoksuttelen tuoksukynttilää.

9 kommenttia:

 1. Kävin tällä viikolla teillä "kylässä" Suomen kaunein koti ohjelman kautta. Olisin katsonut enempikin teiltä otoksia. Onnea jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kotiesittely oli ohjelmassa puristettu tosi tiiviiksi. Joitakin tiloja poiskin jätetty. Voikun suomessa olisi sellainen "Talot huokuvat historiaa" -tyyppinen ohjelma kuten tuolla Ruotsin puolella. Olisi mielenkiintoista seurata vanhojen kotien tarinoita ja kunnostusta. Kyllä se sellainen kilpailuasetelma tuntuu edelleen itselle vähän vieraalle, vaikka sellaisessa mukana ollaankin. Tai ehkä nään sen vähän leikkinä, mukavaahan se on päästä kurkistamaan koteihin:-).

   Poista
  2. "Talot huokuvat historiaa" suomiversio olisi kyllä ohjelma, jonka katsoisin. Suomen kaunein koti- ohjelmassa kiinnostaa eniten ihmisten omat kodit ja tarinat, unohdan tuon kisapuolen.

   Poista
 2. Upea tunnelma ja hienoja yksityiskohtia teillä, huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Ja syksyterveisiä sohvan ja peiton välistä:-)

   Poista
 3. Absoluuttinen värisilmä sinulla tai teillä, kuka nuo värivalinnat sitten onkaan tehnyt. Kuvat ovat kuin maalauksia. Niihin voi upota pidemmäksikin aikaa nautiskelemaan. Ah, ihanuutta! Sunnuntai-illan terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin kertoa, että vanhoja värikarttoja on tullut tuijoteltua paljon.. erittäin paljon.. sitä oppii tietämään, mistä tykkää ja mitä ei viitsi edes kokeilla:-)

   Poista
 4. Paljon onnea jatkoon pääsystä! Todella kaunis, harmoonisen värikäs ja persoonallinen koti teillä!

  VastaaPoista