maanantai 11. syyskuuta 2017

Muutto tehty ja muita kuulumisiaTänne kirjoittelu on hieman jäänyt. Ei se ajan puutteesta ole johtunut. Aikaa on ollut enemmän kuin koskaan kiitos vanhempainvapaan. On vain tuntunut kovin heinähattumeiningille kirjoitella ja lisäillä kotoisia kuvia kaiken sen keskellä, kun bloggailumaailmassa mennään yhä enemmän professionaali-työbisnes suuntaan.

Mutta toisaalta minä rakastan heinähattuja ja taidan painaa sen vain syvemmälle päähäni. Tämä on minun pieni päiväkirjani ja työelämä aivan muualla. Oikeastaan aivan täydellistä vastapainoa työlle siis.

Niin itse asiaan. Pääsimme muuttamaan kolmisen viikkoa sitten. Rakennustarkastaja kävi tsekkaamassa remontoidut osiot ja näytti vihreää valoa. Muutama viikko meni tavaralaumaa purkaessa ja puhdistellessa. Osa jäi vielä yläkertaan odottelemaan muiden tilojen valmistumista. Tässä kuvia tavaralauman valtaamasta keittiöstä. Tykkään siitä kovasti. Högforsin hella toimii tosi kivasti ja pari pikkupesällistä antaa kivasti lämpöä ympärilleen.

Talon rempassa pidämme nyt talven taukoa. 1,5 vuotta on mennyt aika sukkelasti rempan keskellä, joten pieni paussi tekee hyvää. Se ei estä unelmoimasta...

17 kommenttia:

 1. Ihania näkymiä ja tuo tapetti on kyllä niin lääh! Hyvä, kun kirjoittelet ja kuvailet omaan tyyliisi. Professionaali-blogeja on ihan riittämiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morrisin tapetit on todella läähkis:- ). Tapetit on kyllä muutekin paljon helpompia vanhan talon epätasaisissa seinissä kuin maali. Saa pieniä kauneusvirheitä "piiloon".

   Poista
 2. Aivan ihanan viihtyisä tunnelma.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunista. Oikein paljon onnea teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asuimme puoli vuotta puolison vanhempien luona tuossa lähellä. Mukavaahan ja sopuista siellä oli, mutta tietynlainen etappi silti päästä omaan kotiin muuttamaan. Tunnelmallista syksyä teille!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos: - ))!! Yhden nurkan jätin vielä pois kuvista.. Siinä lepää remonttimuovi ja edessä kirjahylly. Nimittäin kulkuaukko keittiöstä salin puolelle. Heh. Mutta ei se tunnelmaa pilaa;- ). Kun on nätti satavuotias hylly edessä..

   Poista
 5. Voi kun kaunista! Toivottavasti heinähattu pysyy päässä ja syvällä ;)

  VastaaPoista
 6. Uusi postaus, mikä onni! Juuri näiden kotoisten kuvien vuoksi tämä blogi onkin niin ihana, ei enää tule luettuakaan niitä professionaaliblogeja, joista puuttuu persoonallisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tuottaa iloa muillekin:- ). Ehkäpä minä tänne vähän ahkerammin yritän postailla..

   Poista
 7. Kiitos juurikin persoonallisesta ei-professionaaliblogista!

  VastaaPoista
 8. Tämä on yksi mun suosikkiblogeista juuri siksi, että postaukset ovat napakoita ja niissä on kuvia, joista näkee työn etenemisen. :) Lisäksi teillä todella on silmää ja kodistanne tulee todella kaunis. Tuo keittiö esim. - niin upeat värit, muodot, kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaavista sanoista.. kodista tulee kiva, hiljalleen:- )

   Poista
 9. Ai että teidän huonekorkeutta! Tuo kukkahylly ikkunan edessä on kyllä hyvä etenkin talvella. Pitäisi saada jotain vastaavaa väkerrettyä. Toivottavasti ehdit fiilistellä uuden kodin joulua myös täällä blogin puolella. Ja heinähattumeininki on parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkahylly on osoittautunut tosi hyväksi! Kasvit saavat rutkasti valoa ja voivat hyvin pimeänäkin vuodenaikana:- ). Joulua ei tullut paljoa fiilisteltyä, kun olimme muualla sitä viettämässä:- (...

   Poista